Dagens aftensmad bestod i aften af gulerods karbonader med ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Jeg blev præsenteret for disse gulerods karbonader for første gang hjemme hos mine forældre for nogle måneder siden
Hak løget fint og hak også guleroden i små tern. Sprødstegte kyllingebidder, sprøde smårejer og stegte ris med grøntsager og svampe – og sursød sovs på kinesisk
i en anden gryde eller sáuter pande svitses finthakket løg og hvidløg i en god slat olivenolie, derefter tilsættes fennikelfrø og karry kort inden friskrevet ingefær kommes ved, fint snittet gulerod og snackpeber
Som tilbehør passer ris og en gulerod/tomat/agurk/majs salat og lidt brød perfekt til. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Kulturer og traditioner mødes og hvem ved, om 5 år kan det være alle spiser krabbeklør og risalamande. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Kulturer og traditioner mødes og hvem ved, om 5 år kan det være alle spiser krabbeklør og risalamande
et par stængler af selleri, en kugle frisk mozzarella og en pakke med chorizopølse. Løg, hvidløg, gulerod, peberfrugt, halvdelen af chorizopølsen og selleri hakkes fint og sauteres i en gryde herefter tilsættes tomatpuré, hakkede tomater, vand og fløde
Grønsagssuppe og brune ris og du puy linser med arame tang. Jeg bruger også nogen gange andre krydderier og en anden type grønsager end gulerod, som bladselleri, squash eller græskar, i en mængde der er tilsvarende