De her pandekager er helt rigtige – som pandekager skal være. Lørdag, kulde og mørke er tre perfekte forhold til indehygge med bløde, søde pandekager i stearinlysets skær
Hundetur sent på eftermiddagen. Endelig kom det gode vejr. Omkring græsmarken, op til den store hæg, vende og nyde de sidste solstråler – ligesom køerne
Er du også af og til forvirret på et højere plan over, hvilke fedtstoffer, der er bedst til hvad. Det kan jeg i alt fald godt være, og derfor sagde jeg straks ja tak til invitationen til olieseminar med Urtekram
(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jeg bruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Brug et sukkertermometer, så du opnår den helt rigtige temperatur. Jeg har længe ventet på at skrive dette indlæg, da jeg er vild med flødeboller og efterhånden har lavet dem et par gange