Fyld. I en skål blander du så spinat, ricotta, revet parmasan og revet citronskal. Raviolifyld. Put så raviolifyldet i en sprøjtepose (eller frysepose med et lille hul i hjørnet) og fordel fyldet i midten af de markede raviolier
Brug pitabrød i bunden og fyld med tomatsauce, skinke, ricotta og pesto. ½ bæger ricotta. Pita-Pizza med Skinke, Ricotta og Pesto til 2 personer. Læg klatter af ricotta og pesto øverst og bag 5-10 min ved 200 grader til bunden er sprød og fyldet gennemvarmt
Fyld dem så med spinat-ricotta-fyldet med sprøjteposen. Til Fyld. ricotta. Start med at lave fyldet sådan. Bland spinat med ricotta i en skål, og tilsæt så fintrevet parmiggiano reggiano og et æg
mascarpone/ricotta. Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
Fyld cremen i tærten og afslut med bærrene. 100 g ricotta. Kom æggeblommer, sukker, majsstivelse samt vaniljekorn i en gryde og pisk det igennem med fløden
Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. Man kan komme stort set hvad som helst af fyld i en ravioli, det er lidt fesen at sige at det kun er fantasien der sætter grænser, men det passer