200 g sukker400 g marcipan100 g blødt smørHvis man har lyst kan man jo sagtens erstatte noget af marcipanet med revne æbler eller tilsætte rosiner, som jeg er sikker på at min bager-farfar ville have gjort (han lavede så trods alt en rigtig wienerbrødskringle) eller svesker som min sønderjyske mormor ville fristes til
Opløs gæren heri og tilsæt salt, sukker, revne gulerødder og eventuelt rosiner. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Hvis den er for varm revner de i toppen. Macarons eller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen. 3 revne gulerødder. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur
Når kagen er afkølet og det fugtige viskestykke har blødgjort bagepapiret, så trækkes bagepapiret ganske forsigtigt af, så kagen ikke går i stykker og revner
Drys med resten af det revne marcipan og de hakkede mandler. Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
) 300 g brun farin2 dl smagsneutral olie4 æg300 g mel1 tsk vaniljesukker2 tsk bagepulver½ toppet tsk salt1 tsk natron2½ tsk kanel450 g groft revne gulerødder2 dl rosiner (hvis du, lige som jeg, er meget glad for rosiner