Kom bagepapir på en plade og smør den medolie, bland kartoflernemedolie, parmesan, finthakkethvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Bland dem medolivenolie og revet parmesanost. Smag tilmedfinthakkethvidløg, salt og peber. Gnidrødspættefileternemedfinthakketsalvie, chili, salt og peber og steg dem færdigiovn ca
revet mozarella. Blandingen kan med fordel stå og trække inden det skal iovnen. Stillesi en kold ovn. Falske flødekartofler er flødekartofler – uden kartofler – og de smager vanvittigt godt
den her fungerede perfekt som dip, men jeg kan ligeforestillemig, at den også ville være supergod i en sandwich eller som tilbehørtilkartofler eller kylling for eksempel
Dyrefiletmed blåbær-sauce, sprøde flødekartoflermed dampede skorzonerrødder og broccoli. Skrald kartoflerne og skær dem i tynde skiver på en mandolin eller rivejern
Mens det sker koges fløden tyk og tilsættesrevetpecorino samt lidt stødt muskatnød. Traditionelt er retten medkartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Drys saltet på kogte kartofler, fritter, salater, æggemadder. Man skal passe lidt på med at plukke dem, da de ofte kan forveksles medHøst-Tidløs og Linjekonvaller, hvilket er meget giftige
Tilsæt løg, hvidløg, krydderier, revet kartoffel, citronsaft, havregryn, chili og æg. Start med at gøre alting klar tilblendning - findingredienserne frem, rivkartofler, pil løg og hvidløg, opvej havregryn, hak persille
Ælt dinrevet kartoffel og mel sammen – tilsæt melet lidt ad gangen til massen er sammenhængende, fast og ikkeklistrer mere (det er ikkesikkert, at du skal bruge alt melet)
Revet cheddar - ca. Denne version er dog medchorizo og kartofler. Kogte kartofleri tynde skiver. Bagetiden kan variere meget fra ovntilovn, så hold øje med dem og tjek om bunden er sprød (løft bunden og bank lidt på den med en gaffel)