Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakkethvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
revet mozarella. Blandingen kan med fordel stå og trække inden det skal iovnen. Falske flødekartofler er flødekartofler – uden kartofler – og de smager vanvittigt godt
den her fungerede perfekt som dip, men jeg kan ligeforestillemig, at den også ville være supergod i en sandwich eller som tilbehørtilkartofler eller kylling for eksempel
Mens det sker koges fløden tyk og tilsættesrevetpecorino samt lidt stødt muskatnød. Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Tilsæt løg, hvidløg, krydderier, revet kartoffel, citronsaft, havregryn, chili og æg. Start med at gøre alting klar tilblendning - findingredienserne frem, rivkartofler, pil løg og hvidløg, opvej havregryn, hak persille
Ælt dinrevet kartoffel og mel sammen – tilsæt melet lidt ad gangen til massen er sammenhængende, fast og ikkeklistrer mere (det er ikkesikkert, at du skal bruge alt melet)
Revet cheddar - ca. Denne version er dog med chorizo og kartofler. Jeg er så heldig at have en lavasten tilminovn, som gør det utrolig nemt at få bunden sprød