Hvidkål fintsnittet Gulerodrevet En go mayonnaise eller evt halv græsk yougurt. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel
Skræl kartoflerne, riv dem groft og læg dem på et viskestykke og vrid fugten af kartoflerne. Læg alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse
Rösti med selleri, gulerod og kartoffel. Egentlig ville jeg have lavet selleribøffer af resterne af sellerien fra kartoffel-porre suppen… MEEEEEN… Da jeg præsenterede den idé for kæresten var ikke just jubelscener jeg blev mødt med (på trods af at jeg har lavet selleribøffer før og han har elsket dem)