Her er 5 bud på retter med kartofler, der enten kan bruges som tilbehør eller kan spises alene. Det vi ved med ret stor sikkerhed er, at retten blev udviklet på Café Anglais af Adolphe Dugléré i 1800-tallet, og at Café Anglais var hjemsted for mange af Anna Deslions sammenkomster
Måske fordi vi danskere har fået smag for orientalske retter, hvori der ofte tilsættes kanel. Den har faktisk været nomineret til det, men har vist aldrig indtaget førstepladsen
Det er godt nok ikke en selvstændig ret, men det er lækkert tilbehørtil rigtig mange retter. For spiritussen/alkoholen fordamper under varmetilberedning
Jeg kan huske i mine unge dage, at noget af det bedste efter en sen tur ude var at slentre hjem af Shawarma street med duften fra Konya Kebab, Shawarma Palace og hvad ellers de små shawarme steder hedder, hvor det var sjældent at der smilede en smiley ud til én fra restaurationernes vinduer
Det var Hurtigmums klart mest besøgte side, og har nok lagt grund til en del gode gryderetter. Vi er strøget ind fra no-where til, at være en af Danmarks mest besøgte opskriftsider
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. E. n. g. r. u. d. k. ø. s. a. c. e. ,. m. l. i. t. b. v. o. f. h. y. p. G. 6. 0. (. æ. å. ). 2. /. 3. -. 8. +. H. V. S. N. 5. T. B. j. D. F. K. R. C
Det spiste vi sammen med årets første nye danske kartofler og dertil en god frisk salat. De kogte grøntsager kommer til at smage ekstra godt, da de tager lidt smag fra kyllingen og bliver lidt saltet, samtidig får kyllingen lidt smag fra grøntsagerne