bød aftenen på en række italienske retter, hvor parmesanen spillede hoved- eller birolle. tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Det er en god snack eller ret til et måltid, hvor der serverers mange små retter - og det er jeg begyndt at praktisere mere og mere - der er så mange lækre ting jeg gerne vil lave, så er det sjovt at lave dem som småretter der kan servers sammen
Polentamed babysalt og revet ost. Laksesouffler med creme fraiche/dild dressing. Polenta. Til aftensmaden serverede jeg i dag flere små retter, som jeg enten synes er ret gode eller som jeg lige skulle prøve af - og det viste sig, at dem jeg skulle prøve også var ret gode
Et par bud kunne være “Seppie alla Veneziana” (sort blæksprutteragout medpolenta), “Gratinata di peoci” (gratinerede blåmuslinger) og “Fegatini alla Triestina” (kyllingelever fra Trieste), men det det vil tiden vise
Vi har nogle retter på, som gælder to dage og så er der faktisk en del kød i planen denne gang. Kyllingesalat på rugbrødTærte med æg, pesto og tomatKyllingebryst med vandmelon/feta salatFrikadeller med forårsfrikasseOkseburger
Vil du gerne leve sundere, men kan du ikke undvære alle de der gode retter, du plejer at servere. Skær polentaen – når den er kølet af – i skiver med en kniv dyppet i vand