Når du skal spise det, "klipper" du kyllingen ud i små stykker, som når du får hel kyllingiovnen - skindet her smager ikke godt, da det ikke er blevet sprødt, så det kassere du
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkernederi. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Mineenchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt iovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Ha oppikyllingenmedskinnsiden opp, strø over vårløk. ) Server gjerne medlitt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Steg kyllingebryst på en pande ilidtolie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikkeligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes medlidtfriskpersille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Kyllingen kunne sagtens have være nydt med nogle bagte rodfrugter, men i sundhedens tegn hoppede vi på endnu en salataften og når nu der er investeretilidt ekstra gode ting at blande i, er det nu altså også noget at se frem til
Eller medkylling eller fisk. Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Det jeg elsker medslikeretter er at man trenger kun et par hovedingredienser, som ost og chips, og så kan man ha det krydderet og den mengden man ønsker og tilbehøretlikeså