Den her kolde kartoffelsalat er blevet piftet lidt op med en masse lækker bacon og sommerens lækre forårsløg er med til at give den lidt bid istedet for purløg
Kold kartoffelsalat – uanset dressing – bliver ofte serveret til frikadeller eller pølser, hvilket det egner sig fortrinligt til, men du kan sagtens servere det til andre retter også – f
En af de retter, som jeg ofte laver på rester er frittata. Frittata er italienernes svar på vores æggekage, men med masser af fyld, som kan varieres i det uendelige
Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
Vi kørte to forretter (begge kan findes her på hjemmesiden)-. Dertil lavede vi ovnbagte kartofler, gulerødder og søde kartofler samt en pebersauce og en glaze af bacon, vindrue, hvidvin og champignons
Men mon ikke det retter sig. Tomatskiver i fad med hvidløgsolie og balsamico passer til næsten alt, og skulle der være rester, smager de også godt kolde
Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Oprindeligt stammer kartoffelsalaten fra Libanon, hvor den hører til en af de klassiske retter. Tilsæt de lune/koldekartofler og vend det hele forsigtigt, så urtedressingen fordeles jævnt, uden at kartoflerne bliver ødelagt