Retter med kogt tunge opskrifter

Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre rettermed fisk. Jeg kan godt lide dem medkogte kartofler eller ris og en hollandaisesauce, der er smagt til med citron
Vegan Cauliflower & Kale Chick Pea Curry & A Chat About Meat

Vegan Cauliflower & Kale Chick Pea Curry & A Chat About Meat

Jeg er en sucker for vegansk mad, da jeg mærker, min mave har godt af det, hvorfor netop retter som denne er i højsædet her hjemme, når kulden trænger sig på, og vejret begynder at bide let i kinderne
Paratha

Paratha

Det mest almindelige fyld er krydret kartoffelmos, men også grøntsagsretter, currys eller dhal kan serveres sammen med parathas
5 fine fiskeretter

5 fine fiskeretter

Server dem medkogte kartofler eller ris og en hollandaisesauce, der er smagt til med citron, og vælg dine yndlingsgrøntsager
Efterårs biksemad med kålpølser

Efterårs biksemad med kålpølser

Nu skal vi til at have fat i alle de "tunge" retter og der indgår rodfrugterne. Steg gerne tingene over flere omgange så de får en stegeskorpe og ikke bliver "kogt"
Opgraderet stjerneskud

Opgraderet stjerneskud

Nu er der efterhånden en del retter på ventelisten til bloggen, så i dag er det på tide at løfte sløret for den første i rækken
Kokkenes hverdagsmad uge 43

Kokkenes hverdagsmad uge 43

Alle retter var bestilt som "lille måltidskasse", bortset fra tirsdag og torsdag, som blev bestilt som singleret
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Endnu en af mine yndlings retter er Vitello Tonnato. Kog kødet i vand og vin med grøntsagerne, som er skåret i mindre stykker og krydderurter samt salt i ca
Laksebrød

Laksebrød

Der er efterhånden rigtig mange retter på bloggen med gigantiske mængder af chili og hvidløg, der gør dem uspiselige for de fleste mennesker, men her er der så en behagelig, mild ret som ca
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

Det er specielt de libanesiske retter jeg plejer at udskyde lidt. Grunden til navnet er, at risene efter de er færdigkogte i gryden i kyllingefond med kyllingen, aubergine og kartofler (evt

Rød Thai karry

Og det er forresten denne soyasovs jeg plejer at bruge i mine thailandske retter. Har haft lidt travlt de seneste dage med eksamen og eksamensopgave