Tilsæt peberfrugt, forårsløg, løg, salt og peber. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Server med et drys forårsløg. Steg svampe ogforårsløg på panden til væsken er løbet af og fordampet. Steg kyllingen i olien på en pande og krydr med salt og peber
Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
kokosmælk, fiskesauce, østerssauce og curry paste som ingredienser i mit basiskøkken - og de bliver flittigt brugt til thai retter både i den lette og lidt mere kompliceret ende
Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
Det er en af de mest klassiske retter, som formentlig vil være at finde på de fleste thailandske menukort eller hos mange små gadekøkkener i det dejlige land mod sydøst
I går stod den på en af de rigtig lette - men også super gode retter. Men det betyder jo ikke, at man behøver at gå al for meget på kompromis med smagen - det kræver bare lidt kreativitet og planlægning
Se også vores oversigt over blomålsretter her eller hop direkte til den lækre grønkålssalat her. I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Og den fungerede fint, så den er med på menuen. Smid gulerødder ned til kyllingenog svits i yderligere et par minutter, inden forårsløgene skal have samme tur