Retter med fars opskrifter

Fars nudelsalat

Fars nudelsalat

Prøv med andre grøntsager i salaten, fx majs, fennikel, agurk, porrer, forårsløg og spidskål. Sådan gør du

Dolce far niente – eller kunsten at lave ingenting

Det store italienske frokostbord med hjemmelavede retter. ikke mindst nærheden til Tyskland har gjort, at norditalienerne er blevet mere forretningsorienterede og indset vigtigheden af højt serviceniveau med styr på alting
Mexicansk kødtærte

Mexicansk kødtærte

Rør oksefarsenmed salt og peber. Serveres med guacamole og salat. Riv squashen groft og rør det i farsen
Sprød skinkestang

Sprød skinkestang

Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Pensel stangen med det sammenpiskede æg
Huevos rancheros – mexicansk comfort food

Huevos rancheros – mexicansk comfort food

Huevos rancheros er simpelthen ultimativ hyggemad, når det er bedst og skal helst spises med ske i en skål eller proppes i tortillapandekager, rulles sammen og spises med fingrene
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Vi havde bestemt os for at grille, og regnede bestemt med, at vi kunne sidde i haven. grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div

Boller i karry

Kødbollerne er færdige når de kommer op til overfladen og de kan da fiskes op med en hulske. Kom alle ingredienser undtagen grønsagsbouillon op i en skål og rør til en jævn fars
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre rettermed fisk. Form farsen til frikadeller med en ske, og steg dem på panden i en blanding af lige meget olie og smør eller margarine
Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

Vi skal have lidt forskellige retter til frokost og en af retterne er blandt Oskars ynglingsretter. Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade
Papas Lasagne Bolognese

Papas Lasagne Bolognese

Der er så mange retter, jeg holder af, at det kommer helt an på årstid, vejr, anledning, lyst og selskab, hvilken der er den allerbedste
Hjemmelavede luksus romkugler

Hjemmelavede luksus romkugler

Eller rettere sagt, så sagde han, at selve smagen var den bedste, han nogensinde har smagt i en romkugle
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Hvis du ser på de to typer af selskaber vil det ene nok elske en brunch fyldt med grønne lette retter og de andre en brunch fyldt med protein

Paleo forloren hare med baconflet, fennikel og æble

Jeg har tænkt over hvad der skulle være det nye sort på bloggen og mit valg er faldet på de go’e gamle danske retter, som her på bloggen hedder Oldschool style
Fiskefrikadeller lavet af laks og torsk

Fiskefrikadeller lavet af laks og torsk

På spisekortet er der mange lækre retter og vi har afprøvet en del efterhånden. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
International kaffedag

International kaffedag

Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giver fin mulighed for at lade sig inspirere til at lave særlige retter eller bagværk ud fra de givne temaer
Farserede Peberfrugter med Feta og Bacon

Farserede Peberfrugter med Feta og Bacon

Så derfor er det altså rart med nogle retter, der ikke kræver timer i køkkenet. Med en ske fyldes farsen over i peberfrugterne og låget sættes på
Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller er igen én af de retter, hvor du kan få brugt nogle af dine rester og få lidt ”skjulte” grøntsager i ungerne