Det blev til en Blomkålsrisotto (og almindelig risotto til mine drenge), der er retinspireret af en pastaret jeg plejede at lave Hvidvinen der er i er alkoholfri
Jeg har lavet retten både med kylling ogtigerrejer, og begge dele smager skønt. Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk
Varm en stor pande op med olien og tilsæthvidløgene som er skåret i tynde skiver. Den her op skrift fik jeg i et supermarked i Florida, hvor der stod en dame og lavede retten til smagsprøver
Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. Jeg har lavet den både medtigerrejerog kylling, og begge dele fungerer upåklageligt
men så igen, kræver det altså ikke ret meget at lave så enkle italienske retter så de smager fantastisk, bare man bruger friske og gode råvarer ogmed det store og lækre udbud af restauranter der er I Århus skal de ikke på Marco Polo forvente at vi kommer igen lige foreløbigt
Hæld det hele fra blenderen over i panden/wok, som du har brugt til tigerrejerneogkog det op i nogle minutter sammen med resten af kokosmælken, curry paste og buillionen