Ret med kold kylling opskrifter

Kylling med ingefær (Gai Pad Khing)

Kylling med ingefær (Gai Pad Khing)

I Danmark har jeg aldrig oplevet at retten kan blive for tør (der er jo vand i vores kylling). Personligt kan jeg godt lide denne ret da den er hurtig at lave og så smager den rigtig godt
KYLLING I RÖMERTOPF

KYLLING I RÖMERTOPF

En virkelig nem og velsmagende ret, der bare passer sig selv i ovnen. Kyllingen rengøres og lægges ovenpå rodfrugterne og pensles med citronsaft, salt og timian, og låget lægges på
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

Og det blev der en dejlig kyllingeret ud af. Datteren var i Marokko i efteråret og hun. skal i ovnen og så sætter jeg den ind i en kold ovn
Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Retten er perfekt til disse kolde måneder, hvor du egentlig bare har mest lyst til en skål lækker, varm mad, der kan spises med en ske eller gaffel
Kold kartoffelsalat med nye ærter og radiser

Kold kartoffelsalat med nye ærter og radiser

En kold kartoffelsalat som denne er ret nem at lave og består kun af få ingredienser. Du har måske allerede set, at jeg viste salaten frem på Instagram den anden dag (lige her), hvor den blev nydt søndag aften som picnic på stranden i solen med tilhørende kyllingebryst sammen med familien
Kylling suppe med ris nudler

Kylling suppe med ris nudler

Pluk kyllingen i mundafrettet stykker-stil til side. Anret i skåle eller stil frem i mange skåle så dine gæster selv kan fyld op
Kylling i flødesauce

Kylling i flødesauce

Retten kan serveres med eksempelvis blomkålsris, ris, bulgur, frisk pasta eller spaghetti. Kommes efterfølgende ganske kort tid i kogende vand sammen med lidt salt, således at risene ikke er helt kolde ved servering
Kylling tikka masala med æbler

Kylling tikka masala med æbler

Læg æblerne i en skål medkoldt vand. Tag æblerne op af det kolde vand og tør dem godt. Server kylling tikka marsala med kogte ris, yoghurt, mynte og fladbrød

Kylling som fra Indiens øverste hjørne

Kylling i krydret yoghurtsovs – med ærter og kartofler i retten og ris til. Første gang jeg hørte om blandingen af ris og kartofler i en ret, var det fra en bekendt, der stammede fra Iran, og om denne ret er iransk eller indisk inspireret, kan være svært at sige