Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kyllingefter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er enaf indehaverne afrestauranten Grød i Jægersborggade i København
Så i dag til aftensmad fik jeg lavet en lækker wok-ret med kylling, kål og broccoli. Nå, ja og så kunne jeg da også drikke både varme drikke som te og kaffeigen og et glas rødvin til aftensmaden
Tilsæt nu hvidkålen og vendden godt i olien og resterne af krydderierne. Ellers er Nanbrødet og mangochutneyenprikken over "i'et", og efter min mening dèt, som fuldkommer retten
En spidskålswrap med rester af stegt kylling, skyrcreme og rå grøntsager. Her er der sparet meget på kulhydraterne, menwrappen smagte lækkert og mættede fint til aftensmad
Af samme grund, blev dette vores aftensmad i søndags, da vi havde en skøn dag med familiebesøg. I weekenden var jeg i Aarhus med min kæreste og nogle af hans venner
Bagningen er i høj grad en blanding af hvede og speltmel, mælken er oftest laktosefri, løg indgår sommetider i aftensmaden og morgenmaden består af speltflager
Vi bliver i Asienmen smutter over til Vietnam, og menuen står på friske forårsruller med kylling, masser af grøntsager og den lækreste, cremede kokos-peanutbutterdip
Og hvis du skulle have en rest afaftensmaden tilbage, fx chili con carne, ovnbagte grønsager, guacamole, deller eller lignende, så smid dem i en æggewrap dagenefter