Remoulade sovs opskrifter

Glutenfrie ‘Carrot Dogs’

Glutenfrie ‘Carrot Dogs’

Server med hjemmelavet hotdogbrød, har du gluten allergi se nedenstående opskrift, forårsløg, hjemmelavet remoulade, ketchup, ristede løg og hvad der ellers hører til
Minut mayo

Minut mayo

Mayonnaisen kan let forvandles til noget andet lækkert, her har vi hakket lidt pickles og tilføjet sukker, cremefraise og gurkemeje til en remoulade, hvidløg til en aioli, lidt sur-sød sovs og cayenne til en chili mayo og en med estragon til en bearnaise mayo
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelår med appelsin. Kødsovs med. snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og
BBQ grilldressing

BBQ grilldressing

Vi bruger den især som alternativ til ketchup og remoulade til grillpølser. Men det er ikke altid, at sovs og grillmad er det bedste match
Varm remouladesovs

Varm remouladesovs

Da jeg var mindre lavede min mor ofte denne remouladesovs når vi fik fisk, for at vi børn bedre kunne spise fisken
PANERET RØDSPÆTTE

PANERET RØDSPÆTTE

remoulade. Sovsen springer jeg over. at der skal margarine på brødet og opbagt sovs på kartoflerne, da der er overflødigt, usund

Hverdag herfra

Menuen er rugbrødsmadder med fiskefrikadeller og remoulade. Harald spiser "pasta med uden sovs", da han ifølge ham selv "bare ikke har lyst til hakket oksekød"

Julefrokost

Jeg havde lavet risdeller, pastinakfilet med remoulade, nødde/linsepostej, kikærtesalat (a la tunsalat (som vi dog aldrig fik på bordet)) og risalamande

Julefrokost

Jeg havde lavet risdeller, pastinakfilet med remoulade, nødde/linsepostej, kikærtesalat (a la tunsalat (som vi dog aldrig fik på bordet)) og risalamande

For resten

Sennep, ketchup, remoulade, rå løg, ristede løg, syltede rødbeder, Worchestershire sauce. Spises med fuglerester lunet i lidt sovs, lunet rødkål og stegte, dampede rosenkål

Yndlingsret fra barndommen

af sennep, ketchup og remoulade. Vandet koger tykt som sovs og fordamper lidt, så hold øje med maden, så den ikke brænder på