Opskrift til et stort glas remoulade. karry. De fleste remoulader man finder i supermarkederne indeholder enten æg, mælkeprodukter eller et hav af e-numre
Hak kaper groft og rør dem sammen med creme fraiche, pickles og karry. Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Jeg er selverklæret remoulade lover. Kan nærmest planlægge et helt måltid udfra en lyst til remoulade. På LCHF er det nu ikke så ofte at remouladen finder vej til min tallerken
Print opskriften. Vend mayonnaisen med lidt karry og eddike. Anret de stegte rødspættefileter på rugbrød med lidt blandede salater og afslut med grov sund remoulade
Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
eks *vegansk remoulade , tomatskiver, agurkeskiver, løgringe og lucernespirer. Da jeg imidlertid senere på året stødte på denne opskrift på en anden blog, en såkaldt “krigsfisk” (er der i øvrigt nogen der ved hvorfor de bliver kaldt dette
Du kan for eksempel servere fiskedellerne til perlespeltsalat med avocado, mandler og pesto, quinoasalat med granatæbler og feta, et simpelt smørstegt spidskål eller chunky ovnfritter og hjemmelavet remoulade
Du kan servere (hjemmelavet) remoulade og brød/kartofler eller persillesauce og kartofler eller ris. Så den opskrift du får herunder er nærmest en grundopskrift så du kan variere i det uendelige og tilsætte lige netop den smag du ønsker