En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk. I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager
Ovnbagte kyllingenuggets med havregryn / Fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørtremoulade / Friske forårsruller med kokos-peanutbutterdip / Mexicanske quesadillas / Ærtefalafler med pita, aubergine og tahindressing
Frikadelleburger i grove boller med hjemmerørtskyr-remoulade,. Remouladen er ikke hjemmelavet, men hjemmrørt med skyr, som gør, at den tager et minut at lave, og indeholder en masse proteiner
Pommes, burger, nuggets, remoulade og generelt bare alt der går under navnet Junk. Derfor kreerede vi, som et plaster på såret, et sundt junk food måltid der bestod af speltpaneret kyllingenuggets og sprøde kartoffelbåde i ovnen serveret med en hjemmerørt skyrremo
Server med hjemmerørtremoulade og tangcaviar, som du ville servere en fiskefilet. Sæsonen for julefrokoster er så småt ved, at gå i gang og en ting der ofte bliver serveret er smørrebrød
I denne opskrift indgår de i en hovedret, men de fungerer også rigtig fint til frokost på den helt enkle måde – lune på et godt stykke rugbrød med hjemmerørtremoulade ovenpå – heldigvis kan man gøre begge ting hvis portionen er stor nok, så slipper man også for eksistentiel krise
Du kan servere (hjemmelavet) remoulade og brød/kartofler eller persillesauce og kartofler eller ris. Hvad du serverer til dine hjemmerørte og hjemmelavede fiskefrikadeller er en smagssag
hjemmerørt mayonnaise (opskrift her). Ingredienser til rodfrugt-remouladen. Opskrift på remoulade. Smid lidt remoulade på, så lidt æblegelé og til sidst bolchebederne
Drys med flagesalt, og spis med hjemmerørtremoulade og citron. fint hakket persille Bland alle ingredienserne sammen til remouladen, og smag til med salt og peber
Remouladen. Imens den køler, laver du remouladen. Stil herefter remouladen i køleskabet. I dag har været en travl dag med blandt andet indkøb i tre forskellige butikker
persilleGurkemejeDette er hvad jeg brugte, men du kan som sagt putte i hvad du føler for, så længe cornichionerne er tilstede da de er essentielle for remoulade
Der var en helt normal variant med paprika pølse ( dem fra kokkens favoritter) , sukkerfri ketchup fra cervera, rødløg og hjemmerørtremoulade med cornichons – toppet med hjemmelavet agurkesalat