Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Det er en passion han deler med hans far, så derfor syntes jeg at remouladen skulle være hjemmelavet
Hak kaper groft og rør dem sammen med creme fraiche, pickles og karry. Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Rør pickels med creme fraiche, mayonnaise og klippet purløg til en remoulade. Udgangspunktet er naturligvis pølsebrød (hvis du vil bage brødene selv, har jeg en god opskrift HER), som jeg fylder med sprød salat, panerede rødspætter, remoulade og agurkesalat
Hjemmelavet remoulade består af pickles, som er blandet op med creme fraiche. Creme fraiche. Hjemmelavet mad smager tit bedst og det gør hjemmelavet remoulade også
2 dl røde splitlinser5 dl vand 150 gram groft revne gulerødder1 meget finthakket løg1 presset fed hvidløg1 drys stødt koriander (hvis du bryder dig om det)Lidt salt og peberOlie til stegning BurgerbollerDressing til burgerbollerne (hjemmelavet dressing af creme fraiche, sandwichspread fra Urtekram, ketchup, remoulade, guacamole, chutney eller hvad du elsker)SalatbladeAgurkeskiverTomatskiverEventuelt kartoffelskiver fra ovnen som tilbehørSådan gør du
Dernæst kom fiskefilet med hjemmelavet remoulade lige som det skal være. Nu gik vi over i det varme og samtidig gik kvaliteten også lidt nedad, engelsk bøf med bløde løg som vi egentlig havde spurgt tjeneren om kunne skiftes ud med svinemørbrad a'la creme, hvilket godt kunne lade sig gøre, virkeligheden var bare en anden så vi fik svinemørbrad med bløde løg hvilket var lidt af en kedelig omgang, men vi var nu også ved at være så mætte af fisken at det ikke gjorde så meget
Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te
borsch og rødbede”remoulade”. Fordel cremen på kagerne og træk en gaffel gennem ”glasuren”. Det er rødbedesuppernes klassiker, og den er skøn med en klat yoghurt eller creme fraiche og masser af dild, evt