Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Det er en passion han deler med hans far, så derfor syntes jeg at remouladen skulle være hjemmelavet
Hak kaper groft og rør dem sammen med cremefraiche, pickles og karry. Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Rør pickels med cremefraiche, mayonnaise og klippet purløg til en remoulade. Udgangspunktet er naturligvis pølsebrød (hvis du vil bage brødene selv, har jeg en god opskrift HER), som jeg fylder med sprød salat, panerede rødspætter, remoulade og agurkesalat
Hjemmelavet remoulade består af pickles, som er blandet op med cremefraiche. Cremefraiche. Hjemmelavet mad smager tit bedst og det gør hjemmelavet remoulade også
2 dl røde splitlinser5 dl vand 150 gram groft revne gulerødder1 meget finthakket løg1 presset fed hvidløg1 drys stødt koriander (hvis du bryder dig om det)Lidt salt og peberOlie til stegning BurgerbollerDressing til burgerbollerne (hjemmelavet dressing af cremefraiche, sandwichspread fra Urtekram, ketchup, remoulade, guacamole, chutney eller hvad du elsker)SalatbladeAgurkeskiverTomatskiverEventuelt kartoffelskiver fra ovnen som tilbehørSådan gør du
Mayonnaise, Remoulade. Cremefraiche 38%, Ost max. Lørdag morgen fik jeg akutte mavesmerter. Styrken var ligesom galdestensanfald i gamle dage Har ikke haft et anfald i over 3 år men placeringen var helt igennem forkert