Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. Rør gæren ud i væsken til den er opløst og tilsæt så sukker og salt
Dejen sættes til hævning i en lille time og imens piskes remoncen sammen. Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
De syndige, men evigtgode kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Super lækre og svampede kanelsnegle med masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
Efter endt hævning røres alle ingredienserne tilremoncen sammen. Inspirationen til netop kanelsnegle opstod efter søndagens besøg i Ikea, hvor han efter endt shopping spiste en hel "kanelnegl"
DU SKAL BRUGERemonce. Kom det op i en stor skål og tilsæt resten af ingredienserne. Jeg har faktisk aldrig lavet kanelsnegle før, og derfor har jeg heller ikke udviklet nogle opskrifter med dem