Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
Sushirejer (kan købes på frost i de fleste supermarkeder). God mayonnaise med revet peberrod i (en slags nordisk wasabi som er lækker, og den er specielt god hvis man finder wasabi for stærkt)
Tiger rejer. Wasabi mayonnaise. 1 dl æggeblomme past 3 dl olie 1 tsk salt 1/4 dl Citron eller eddike Salt Peber Wasabi pasta eller pulver efter smag Rør æggeblomme , citron og salt på høj hastighed til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , stadig på høj , smag til med salt , peber og wasabi
Men en bøf i fine skiver, en japansk omelet, kogte rejer eller rejer i Tempura er altså også godt. Dagen efter smører man risbolden med lidt chili-mayo eller wasabi, svøber sprød nori-tang om og dypper i soya, og bider STRAKS
Rejer i Tempura smager mærkeligt nok også fortræffeligt koldt, dagen efter. sprød tang, bid fra chili og wasabi, og så soyaen, der både salter og tilføjer væde
Det øverste bånd, var fyldt med lune retter, som forårsruller, dybstegte rejer, dybstegte kylling, nudler, ris, div, kød i forskellige marinader, og spyd med kød
Igår lavede jeg ruller med tun (sashimi kvalitet), tigerejer og røget laks (ikke på billedet). Servér makirullerne med syltet ingefær, soya og wasabi paste (japansk peberodspasta)