Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Man kan bruge ligenøjagtigt det kød og de grøntsager man vil, og når jeg skal holde det helt simpelt som i dag, så bruger jeg bare sådan en frossen grøntsagsblanding, tilsætter løg og hvidløg (og friskingefær og når jeg har) og rejer (eller kylling eller laks eller det hele på en gang)
Den ene af rullerne er lavet med rejer, og som man kan se på billedet, kan det være lidt svært at få indholdettil at blive, hvor det skal - det bedrer sig jo færre man steger samtidigt - de klistrernemligtilhinanden
Så kom jeg mine små lækre rejeri, og lod det simre sammen med resten af suppen. Jeg tilføjede en mildchili som topping, som jeg bare skar ud i små ringe
Bland lime, honning, soya, fiskesauce, hakket hvidløg og chili. Skræl og rivingefær og hvidløg. Server salaten med syltede ingefær og eventuelt hakkede peanuts