et par stængler af selleri, en kugle frisk mozzarella og en pakke med chorizopølse. frisk mozzarella. Frisk basilikum, rosmarin, oregano, salt, sukker og peber
Imens de andre nød rejer på franskbrød, havde jeg biksbakset nogle sunde, veganske retter sammen - og alle var vist glade for det, for rub og stub blev spist op
Stegte ris med æg og rejer. En håndfuld frisk persille. Salat. Grønkålssalat med quinoa. Salat. Denne lidt anderledes burger tager lidt tid at lave, men er bestemt det hele værd
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Jeg har prøvet at lave den med oksekød, kylling, svin og rejer. Hvis jeg ikke laver salaten serverer jeg næsten altid retten med et spejlæg oven på mine ris
Istedet bruger jeg tun fra dåse, røge eller gravdet fisk og rejer i lage. Ris. Ved fyldet (grønsager og fiks) er det angivet cirka mængder da jeg altid laver formeget, men det kan man spise overskuds fyldet ved siden af eller gemme det til en salat til frokost dagen efter
salat, majs, agurk, peberfrugt, løg, oliven, æg, tun fra dåse eller rejer. Hvis du nu ikke lige har en rest cous cous, så brug ris, bulgur, byg, spelt eller pasta i stedet og sammensæt salaten, så du får mest muligt ud af dine rester