Rejer og brunet smør. Knivmusling og dild, peberrod og kærnemælk. En tjener fortalte os, at rejerne nogle gange hopper ud på bordet, så man skal være hurtig om at snuppe dem
Rejer tages op af fryseren og lægges i køleskabet inden sengetid, da de tager ca. Høvlet peberrod. Jeg lavede 5 slags, nemlig leverpostej med bacon, dyrlægens natmad, æg og rejer, langtidsstegt flæskesteg med sprød svær og roastbeef
Sushirejer (kan købes på frost i de fleste supermarkeder). God mayonnaise med revet peberrod i (en slags nordisk wasabi som er lækker, og den er specielt god hvis man finder wasabi for stærkt)
Kom rejerne i cremen. revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
fiskesuppe (krebsebisque med laks, sej, rejer og krebsehaler) med hvidløgsbrød. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod
salatblade,hakket dild, estragon eller purløg, citronbådeTil denne ret skal anvendes de store amerikanske rejer, I stedet kan anvendes langusterhaler, jomfruhummerhaler, frossent krabbekød eller nordsørejerLøgene pilles, skæres i mindre stykker og blandes i en kasserolle med hakket persiIle, ituskåren persillerod, hakket hvidløg, ituskåren peberfrugt, salt, peber, laurbærblad og olie
)Forretten var små hapsere - laks med peberrod, agurk og tomat, vandbakkelse med salat, rejer, dressing og ærter, grissini med serranoskinke om, snackagurk og salsa