Halvér Bok-choi, grill dem på begge sider og snit dem i strimler. Rejer efter sult (brug de store hele eller dem med hale – de smager bedst, og har en go’ størrelse til at smide på spyd)
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Dernæst rejer, lidt dressing, asparges tomat og finthakket kørvel og purløg. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Rejer. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
De står altid sammen med fiskene og rejerne. Underbolle smøres med et lag humus, salat, agurk, avokado i skiver, syltede rødløg, grillede peberfrugt og sidst et endnu lag humus på overbollen
Middagssalat med laks og rejer. Hvis du er vild grill-entusiast, så kan du jo kaste dig over et lave wok-retten på en grill, men den kan også sagtens laves inde i køkkenet med vinduet åbent
Middags-salat med laks og rejer. Skal jeg købe ind til grill og kold hvidvin på terrassen i aften. Det der med at have en madplan at støtte sig til, når man er flad på fantasien
Fisk og rejer bør selvfølgelig være bæredygtige. Vi er i det nye år begyndt at spise rigtig meget fisk, og pludselig dukkede denne fantastiske opskrift på fisk i fad op
læg rullen med samlingen nedad på tallerkenen og pynt med rejer og evt. Jeg fandt en masse forslag på Pinterest i stil med dem jeg har lavet, her er min udgave