Fyld avocadoerne med rejerog put lidt dressing på toppen. Skær herefter avocadoerne i halve, og pres lidt citron ud over for at undgå at de bliver brune
Så blev det Oscar aften og til dagens aftensmad, hører sig en forret er på sin plads. Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen
Her er avocadoen serveret med en skøn dilddressing lavet på skyr, og med rejer. Jeg synes smagen var forfærdelig i munden, og det ville jeg ændre, da avocadoen er en utrolig sund frugt
Bagefter skal man blande flødeost, mayo, dijon sennep, citron saft, salt og peber sammen i en skål, og til sidst skal rejerne i ( Der kan også bruges krabbekød, eller begge dele)
Knug rejerne godt tør for vand og bland forsigtigt sammen med avocado massen. De frosne rejer hældes i en skål og overhældes med koldt vand, til de er tøet op – tager ikke mere end et par minutter
Denne suppe kan fungere både som forretog hovedret efter min mening. Hak imens suppen køler dild og put i en lille skål sammen med saften og den revne skal fra limen og tilsæt dine rejer
Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoenog anrette forretten
Lav en rejecocktail-inspireret frisk forårsrulle med fyld af avocado, mango, salat, rejer, finthakket løg og en dip a la thousand island og servér rullerne som forret
Jeg har brugt den ovenpå rejer samt rejerog æggeretter. Kyllingen giver proteiner, salaten giver vitaminer og mineraler, mens avocadoen er et vidundermiddel (det vi kalder superfood) uden lige
Vi kender rejecocktail'en som en forret, men her er den udvidet til en hovedret med tigerrejer, masser af grønt og lækkert pandebrød med soltørrede tomater
Æg ogrejer. Salat med hindbær, ost ogavocado. Tunmousse er egentlig noget, de fleste spiser som forret, men det kan også sagtens spises som en aftensmad
Min mor har ofte serveret den som forret når der kom gæster. Avocado med hvidløg, rejer, hjemmelavet dressing og hjemmebagt flutesDenne her ret er en af mine livretter
Anret en bund af spinatblade, mango og avocoda lige inden forretten skal serveres. Denne her rejecocktail var vores forret til nytår, som snart er ved at være meget lang tid siden