Retten i sig selv er en lynstegt grønsagsstuvning, serveret medrejerog ris. Anret ris, Urab ogrejer på et fad eller to tallerkener og drys paprika over risene
Løg oghvidløg finthakkes, og det samme gøres med tomaterne, chiliog peberfrugten. Herefter sauteres løg oghvidløg i lidt olie, hvorefter tomater, peberfrugt, chili, vand, fløde og krydderurterne tilsættes
Rødløg, hvidløgogchilien fint hakkes, og aspargesene skæres i mundrette stykker. Persillen ogchilien komplimenterede den fede fløde rigtig godt, og gav samtidig en lækker smag til de neutrale rejer
Svits chili, hvidløgog snackpeber i olie på en middelvarm/varm pande. Bønnespaghetti medtigerrejer, hvidløgog hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
Tilsæt hakket tomat og smag til med et drys chili, sukker og balsamicoeddike. Find en stor pande/gryde frem og start med at sautér løg, hvidløg, forårsløg i ¼ dl
Salt og peber. 1 rød chili. 2 fed hvidløg. Skal og saft af 1 ubehandlet lime. 300 g kinarejer, krebsehaler eller jomfruhummerhaler. 4 skiver groft hvedebrød (200 g) og en grøn salat
hakket rød chili. Start med at marinere rejerneog lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet. Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag
Korianderfrø, peberkorn, gurkemeje ogchili smides i en kaffekværn, og køres til pulver, hvorefter det blandes medhvidløg, så du har en velduftende krydderipasta