Lækker luksusmad, der kan bruges til forret, som frokostret eller til fredagsmad. En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing
Den sprøde bund, den cremede wasabi-dressing og lækkert fisk er virkelig smagfuld, og denne ret kunne fint fungere som en snack eller som en simpel forret til eksempelvis grill-mad
miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
fordel rejer, laks, agurk, citron i mønster. 500 g pillede rejer. 2-300 g røget laks. 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
Her er avocadoen serveret med en skøn dilddressing lavet på skyr, og med rejer. Denne ravioli er lavet på sød kartoffel og er serveret med to slags fyld med røget laks
alt det fisk jeg kunne lide dengang, rejer, fiskefilet og i luksusversionen også laks. rejer (på billedet håndplukkede, men det tilføjer ikke meget andet end ekstra arbejde til retten…)