Rejer kogning opskrifter

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

Husk, at antallet af wontons i gryden under kogning afhænger af grydens størrelse.  Opskriften på wontons, som jeg har ladet mig inspirere af, stammer fra Hong Kong, hvor de bliver lavet af rejer og svinekød, og serveres i en nudelsuppe bestående af både kylling- og svinebouillon samt tørrede rejer
Forårssalat med rejer og mormordressing

Forårssalat med rejer og mormordressing

Bouillon til kogning. I stedet for rejer kan salaten serveres med stegt laks. 150 g rejer. Kog perlebyg i boullion som angivet på emballagen
Frokostsalat – Maskeret blomkål

Frokostsalat – Maskeret blomkål

Dæk bunden af et fad med salat, læg blomkålen på, hæld lidt dressing over kålen og pynt med rejer, tomat, sukkerærter, dildkviste og citronbåde
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

kærlighed, fried rice med rejer, spagetti med skinke og spinat. Bouillon til kogning. Trods en uddannelse i
Kokken 40 år - 1. servering

Kokken 40 år - 1. servering

Røsti af rodfrugter toppet med varmrøget laks og håndpillede rejer. kogning, og efter 12 - 18 - 24 timer
Kokken 40 år - 1. servering

Kokken 40 år - 1. servering

Røsti af rodfrugter toppet med varmrøget laks og håndpillede rejer. kogning, og efter 12 - 18 - 24 timer
Salat med perlespelt og stegte rejer

Salat med perlespelt og stegte rejer

perlespelt (vægt før kogning). Kom olie på panden, og steg rejerne sammen med den hakkede chili. perlespelt (vægt før kogning)
Kartofler med marinerede sild

Kartofler med marinerede sild

rejer. Nye kartofler skrabes inden kogning og gamle kartofler koges med skræl og pilles. Hæld dressingen over og pynt med rejer, æg, tomater og karse
Rejesalat

Rejesalat

Fordel dressingen over og fordel rejerne. Sæt en kasserolle med vand til kogning. 2 håndfulde gode kogte rejer. 2 håndfulde gode kogte rejer
Høns i asparges

Høns i asparges

Der findes mange udgaver på fyld til tarteletter i Danmark, hvor nogen tilføjer stuvede ærter og gulerødder og andre helt erstatter fjerkræet til fordel for hamburgerryg eller rejer

Gastronomisk leksikon

Kold marinade til at dyppeudskårne grønsager, snacks, rejer o. Temperaturen i midten afkød eller fisk under stegning eller kogning

Maki

Igår lavede jeg ruller med tun (sashimi kvalitet), tigerejer og røget laks (ikke på billedet). Derved krøller den ikke sammen under kogning og er nemmere at skære i lige maki-venlige stykker