Min veninde fik pankopanerede tigerrejer med aioli og friske urter. Kammuslinger med parmaskinke. Det var en super lækker forret, rejerne var meget sprøde og aiolien have en god smag
Tilsæt fløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennem til rejerne tager røde - dog ikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige
Og pasta og rejer passer perfekt sammen med torsken. Sådan tilberedes pasta og rejer med torsk. Bland forsigtigt pasta, rucolasalat, druer samt rejer med fisken, og smag til med salt og peber
Mager fisk (rejer, havtaske, tun, kammusling, jomfruhummer, krebs og torsk blandt andet ). . Forleden dag, mødte jeg en af mine læsere i byen og han spurgte om alle mad billederne var mine egne
Rødløg skæres i meget små tern og tilsættes sammen med rejer. Der bliver typisk købt rødspætte, laks, torsk, fiskefrikadeller og rejer samt makrel (røget og på dåse)
Men prøv virkelig at smag kammuslinger. Denne lækre kammuslinge ret, er en af de første jeg opfandt, med inspiration fra Hells Kitchen i USA, hvor jeg smagte kammuslinger for første gang på madbananer
Tigerrejer Muslinger Kammuslinger Krebse haler i lage Rejer i salt lage Damp Tigerrejer og kammuslinger i hvidvin , vand og salt Dryp rejerne og krebse haler godt af
Du kan ligeså putte guacamole og kammuslinger, pulled chicken, røget laks, rejer eller andet ovenpå. Sund lille lækker sag, som kan bruges til aftensmad, forret, appetizer eller endda tapas
fiskesuppe (krebsebisque med laks, sej, rejer og krebsehaler) med hvidløgsbrød. torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce