Hak forårsløg fintog steg det kort iolie. Steg rejerneiolietil de netop er varm (ca. olie. Retten isig selv er en lynstegt grønsagsstuvning, serveret medrejerogris
Ilidtolie på en pande sauteres løgene ogchilien, hvorefter fløden tilsættes. Olie. Rødløg, hvidløgogchilienfint hakkes, og aspargesene skæres i mundrette stykker
Salt og peber. 250 g risnudler. 1 rød chili. 2 fed hvidløg. 1 stilkcitrongræs. 1 iceberg salathoved. 2 spsk olie. 1 ds kokosmælk light. Skal og saft af 1 ubehandlet lime. 300 g kinarejer, krebsehaler eller jomfruhummerhaler. 4 skiver groft hvedebrød (200 g) og en grøn salat
Smagsneutral olietilstegning. Korianderfrø, peberkorn, gurkemeje ogchilismidesi en kaffekværn, og køres til pulver, hvorefter det blandes medhvidløg, så du har en velduftende krydderipasta
Biryani kan spisesmed okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Personligt foretrækker vifint skåret kyllingogrejer). Husk at når de tages af, så placer dem på et par stykker køkkenrulle, så det lige får suget det overskydende olietilsig (det giverogså den bedste sprødhed)