Rejer i marinade opskrifter

Rejer i wok....

Rejer i wok....

Læg rejerneimarinaden og mariner gerne nogle timer på køl. Bland marinaden sammen med soja, sweet chilisauce og sesamolie
Thaimarinerede agurker med rejer

Thaimarinerede agurker med rejer

Server aspargesene til de marinerede agurker og rejer og brug marinadentil at dryppe over risene. Rør en marinade af limesaft, fiskesauce, sukker, chili og hvidløg

Asiatisk råkost med rejer

Tilmarinaden skal du bruge. Den er med marinerederejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag

Frisk sommersalat med rejer, kylling og æg

Kyllingen er marineretipaprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerneliggeri en chili/sennepmarinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Bulgursalat

Bulgursalat

Vifik en hvidløgs/persille creme fraichedressing og rejertil, da vi begge to herhjemme har svært ved, at undvære proteindelen
Tangsalat med tigerrejer

Tangsalat med tigerrejer

Læg rejerneimarinaden og lad det hele marinere et par timer på køl. Bon appetitTigerrejemarinade. Man kan også lade det hele marinere natten over, det bliverrejerne kun bedre af
Racletteopskrifter til nytårsaften

Racletteopskrifter til nytårsaften

Nedenfor kan du findelinkstilopskrifter på ovenstående, samt opskrifterminiburgere, marinader og en enkelt ny opskrifti raclettesammenhæng her på bloggen, nemlighvidløg-citronmarinerederejer
Ristaffel

Ristaffel

Svitskylling (med marinade) og løg i den varme olie, og tilsætbouillon. Ristaffel er en hollandsk ret … eller nærmere mange retter
Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Jeg har brugt den ovenpå rejer samt rejer og æggeretter. Kombinationen af laksen, som smelter på tungen og dens knasende sprøde topping af hørfrø (mandler) og solsikkekerneri en marinade af sur/sød chilisovs, soya og lime, er en sand morgensang for smagsløgene
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Minvenindefik pankopanerede tigerrejer med aioli og friske urter. Forretten jeg fik var carpaccio, super lækkert tyndtskåret oksekød med en slags marinade over samt salat og syltede løg