Rejer i kokosmælk thai mad opskrifter

Thaisuppe med rejer

Thaisuppe med rejer

Tilsætgradvistkokosmælk og grøntsagsbouillon, mens du rører rundt med et piskeris. Thaisuppe med rejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken
Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Tilføjtilsidstrejerne og lad suppen koge yderligere et par min. Den smager virkeligfantastisk og lidt hen af den klassiskethai suppe – Tom-yum
Massaman Karry (massaman curry)

Massaman Karry (massaman curry)

Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød. kokosmælk (det kan ikke anbefales at vælge en lightversion, da den er for tynd og flydende isinkonsistens)
Pad thai med kylling og rejer

Pad thai med kylling og rejer

Minfavoritret er helt klart kyllingi rød karry og kokosmælk, som du kan findeopskriftenlige her
Spicy thai suppe med rejer (Tom Yum Goong)

Spicy thai suppe med rejer (Tom Yum Goong)

Du kan også tilsættelidtkokosmælktil retten hvis du ønsker den mere rund og blød. IThailandgiver Tom Yum turisterne en fantastisk oplevelse af thaimad
Gang Deang - Rød Karry med Kongerejer, kokosmælk og grøntsager

Gang Deang - Rød Karry med Kongerejer, kokosmælk og grøntsager

Isintid da jeg lærte min nuværende mand at kende plejede vialtid at gå ned til en lille take-away thai ved enden af nyhavn og bestille to kokosmælk retter, enten med rød karry, panang eller grøn karry, og derefter gå ned idronningens have og sidde der i solen og spise vores mad
Penang (Phanaeng) karry

Penang (Phanaeng) karry

kokosolie/mælk (vælg en god kokosmælk, gerne en tyk fed en fra specialbutikkerne). Penang er det thailandske navn for retten
Rød karry (Red Curry)

Rød karry (Red Curry)

Jeg har prøvet denne ret med både gris, rejer, kylling og oksekød. Tilsæt efterfølgende dinkokosmælk og rør godt rundt
Gul karry (Yellow Curry)

Gul karry (Yellow Curry)

Kokosmælk, fiskesauce, limeskal og sukker tilsætteshvis du vil have ekstra chilii, puttes de også i nu
THAI-SOUP

THAI-SOUP

Thai suppen her er lavet med kæmpe rejer, men kan sagtens serveres med små kyllingestykker. Tilsæt derefter rejerne, forårsløg, lime og koriander

Thai inspireret aftensmad

Hæld det hele fra blenderen over i panden/wok, som du har brugt tiltigerrejerne og kog det op i nogle minutter sammen med resten af kokosmælken, curry paste og buillionen