Rejer i chili lime ingefær opskrifter

Fiskesuppe med chili og kokosmælk

Fiskesuppe med chili og kokosmælk

Læg fisk og rejeri og lad det simreiyderligere. store rejer. Hæld kokosmælk, bouillon, løg, ingefær, chili, limeblade og karrypasta

Asiatisk råkost med rejer

hakket rød chili. saft af ½ lime. revet ingefær. Den er med marinerederejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag
Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Tilføjtilsidstrejerne og lad suppen koge yderligere et par min. lime, chili, citrongræs, ingefær, kokos, curry og fiskesauce kan man lave alverdens lækre asiatiskinspireret retter
Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk. rivingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilienfint, snit forårsløg og spidskålfint og skær kyllingeni tern
Nudelret med rejer

Nudelret med rejer

Tilsætlidt mere olie, hvisnødvendigt og kom den halvdel af karryen i og brænd af, tilsætchili, limeblade, ingefær, citrongræs, fiskesovs, østersovs, soyasovs, og rør i ca
Pandekager med hot thai fyld

Pandekager med hot thai fyld

Tilsætrejer, sukkerærter og babymajs, og steg yderligere ca. Kom løg, hvidløg, chilipeber, ingefær, limesaft, fiskesauce, spidskommen, koriander, sort peber og citrongræsi en minihakker

Kivi Bistro

Friskerispapirsruller med svinekød, krabbekød og rejer, friske krydderurter og grøntsager. sød chili, stærk og fiskesovs
THAI-SOUP

THAI-SOUP

Tilsæt derefter rejerne, forårsløg, lime og koriander. Thai suppen her er lavet med kæmpe rejer, men kan sagtens serveres med små kyllingestykker

Melonsuppe med rejer

Ingefær, frisk. Persille, bredbladet. 2 stk Hvidløg, fed. 800 g Rejer. 1 stk Lime. 1 stk Honningmelon. 1 stk Peber, chili rød eller grøn, rå

Thaisuppe med rejer

lidt mere chilii, hvis suppen ønskes mere stærk. mere lime/citron. Suppen smages til med salt, peber, revet ingefær og evt

Thai-inspireret fiskesuppe

Klargør fiskefileter, skær imindremundbidder, skyl rejerne. Rens og snit løg, hvidløg, gulerødder, forårsløg, chili og citrongræs og skræl og rivingefæren groft

Tigerrejer i kokos og freestyle curry

Tilsæt revet ingefær, chili og de hakkede forårsløg. Og chili. Og lime. Opvarmningen skal gå stærk for at rejerneikkebliverover-tilberedte og dermed gummiagtige

Rejewok med lime-myntecreme

Grøntsagerne er stadig sprøde, mens rejerne har skiftet farve fra grå til smukt orangerøde. Hak chili, ingefær, hvidløg og citrongræs helt fint