Svits chili og hvidløg i en pande, tilsæt rejer og steg et par minutter. Chilipasta. Varm mini tacoskallerne og kom først lidt strimlet salat i derefter rejer
Løg og hvidløg finthakkes, og det samme gøres med tomaterne, chili og peberfrugten. Derfor fik resten af rejerne fra sidste pastaret selskab af denne tomatsovs
Rødløg, hvidløg og chilien fint hakkes, og aspargesene skæres i mundrette stykker. Persillen og chilien komplimenterede den fede fløde rigtig godt, og gav samtidig en lækker smag til de neutrale rejer
Hvidløget og persillen hakkes fint. Lækker og let aftensmad med et let spark fra chilien, men ikke specielt børneegnet, så Oskar mæskede sig i nystegte fiskefrikadeller istedet
Svits chili, hvidløg og snackpeber i olie på en middelvarm/varm pande. Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløg og hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
Korianderfrø, peberkorn, gurkemeje og chili smides i en kaffekværn, og køres til pulver, hvorefter det blandes med hvidløg, så du har en velduftende krydderipasta