Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Smid rejerne deri og lad dem marinere i ca. Dette er opskriften på Goong Gah Tee-em med ris og et skud indonesisk sauce lavet af hvidløg, jordnødder, chili og palmesukker
Steg de marinerederejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde. Mariner rejerne i en skål med alle ingredienserne for marinaden et par timer inden servering
Lad de marinerederejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind. I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling
kød (kylling, svinekød, rejer osv. Chilien og hvidløget hakkes fint. De mange muligheder og kombinationen af noget stærk fra chilien og noget sødt fra mangoen, er helt perfekt til mig
De kan spises til det meste eksempelvis ris, tzatziki, sød chili sovs eller ovnbagte kartofler. Når rejerne er marineret, skal de enten steges eller grilles ganske kort tid