Så rigtig maj-hyggemad må vel være noget med asparges og rejer. Rejer. Fordel aspargesene på tallerkener med et generøst læs rejer ovenpå, hæld dressingen over og pynt med agurk
miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
rejer (drænet vægt). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk
Bagefter skal man blande flødeost, mayo, dijon sennep, citron saft, salt og peber sammen i en skål, og til sidst skal rejerne i ( Der kan også bruges krabbekød, eller begge dele)
En af mine yndlingsretter er dampede asparges med sauce mousseline og rejer. Drys til sidst med lidt rejer og server fx med et koldt glas hvidvin eller rabarbersaft
Forretter, Frokost, Mellemmåltid, Snack, Tapas. edamole og rejer. edamole og rejer. rejer. Drys lidt rejer på toppen og pynt med vredne agurke- tomat- og citronskiver