Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk
Men rejecocktailen her har virkelig fået et lækkert twist og smager af sol og sommer. Når du hører ordet ‘rejecocktail’ tænker du måske, at det er noget, der hører til for 30 år siden
Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar
Vi kender rejecocktail'en som en forret, men her er den udvidet til en hovedret med tigerrejer, masser af grønt og lækkert pandebrød med soltørrede tomater
Opskriften her stammer også fra min mors køkken, og jeg bruger den også gerne til rejecocktails. I forbindelse med påsken lavede vi en lille påskefrokost i samarbejde med Christians forældre
Lige efter dronningens nytårstale - Rejecocktail anno 2015. Prep Time. 40 minutes. Serving. 10-12 æg. Print. Hjemmelavet Kinderæg – som is (med daim is og chokolade is)
Jeg kan anbefale kartoffelrøsti med avocado og laks / Asiatisk rejecocktail med avocadocreme, mango og kokos / Friske figner med mozzarella og balsamico / Bagt knoldselleri med gedeost og honning
Jeg er typen som elsker rejecocktail. Efter jeg havde været hjemme hos en veninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
asiatisk inspireret rejecocktail med mango, kokos og avocado. Jeg har lidt en forkærlighed for Asien, og det gælder både kulturen, klimaet og især den asiatiske mad, der nok er mit favoritkøkken (tæt forfulgt af det indiske og italienske)
Pad thai med grøntsager og peanuts / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Congee – asiatisk risgrød med kylling og peanuts / Rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme / Spicy thaisuppe med nudler, kylling og grønt