Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast med og så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
2. 0. s. t. k. =. o. r. e. p. i. n. 3. æ. g. 1. /. a. l. d. u. m. h. v. R. c. C. Æ. ,. ø. T. D. 5. M. å. -. I. f. y. j. B. L. b. J. E. O. S. H. w. K. P. A. N. a g
Er der nogen, der ikke vil blive glad af at sætte tænderne i en sådan ravioli. hjemmelavet ravioli fyldt med en creme af porcini (karljohansvamp) og vagtelæg, og serveret med brunet salviesmør
Når bare man sørger for at have råvarerne i orden - solmodne bøftomater, frisklavet ravioli og salvie direkte fra “urtehaven” - så kan det bare ikke gå galt
Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Jeg valgte at lave ravioli og lade fyldet smage lidt af det bedste fra det italienske køkken. Næste gang jeg laver ravioli, vil jeg dog være mere præcis i min udskæring af dejen, så mine ravioli bliver lidt mere ensartede og pæne
Tryk siderne ned omkring de små portioner af fyld, og skær dem så ud med din ravioliskærer. Lad det bruse op igen, og tag det derefter af varmen, mens du koger dine ravioli