Kom finthakkede tomater, oregano, chilisauce og mælk i farsen og tilsæt raspen til sidst. Halver peberfrugterne og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie
Blend smør, flormelis, salt og mel i en foodprocessor eller lignende til det ligner rasp. Rul mørdejen ud på et meldrysset bord og beklædt en smurt tærteform (ca
I første omgang glattes kartoffelmosen pænt ud med en spartel – dernæst laves mønster med en gaffel (se billede) og drys over med pankorasp og lidt ekstra parmesan
Chili, limeskal og hvidløg finthakkes og blandes med rasp. Vendes efter behov og serveres i lune tortillaer, smurt med guacamole, salat, agurk og mango
100 g fint rasp. 4) Blend med en stavblender 1 håndfuld basilikum, hvidløg, rasp og lidt havsalt. 5) Pensl havtaskerne med smeltet smør og olivenolie, og vend dem i raspblandingen. 7) Varm ovnen op til 225 grader og bag havtaskerne i et smurt ildfast fad i ca. 100 g fint rasp
Rasp. Rør planteføde (jeg foretrækker havrefløden fra Oatly, men sojafløde eller anden plantefløde kan anvendes) samt de øvrige ingredienser til flødesaucen sammen, vend den i grøntsagerne og kom dem i et smurt ildfast fad
Lidt rasp. Fordel på følgende måde, i et smurt ildfast fad, i denne rækkefølge. Det afsluttende lag er uden lasagneplader, men der kan med fordel spredes lidt rasp på toppen