Der er ikke noget mere trist en at få en fiskefilet, der har mistet det meste af rasppaneringen, og der er der ingen grund til at finde sig i, når det er så uhyrligt nemt, at lave en panering der holder
Vend dem derefter i en blanding af rasp, kokos, lidt oregano og spidskommen efter behag. Vend dem derefter i en blanding af rasp, kokos, lidt oregano og spidskommen efter behag
Rasp. Kyllingen blev virkelig sprød og fik en dejlig smag af panering – græskarkernerne gav både bid og smag på en lækker måde, en smag jeg er faldet for
I mit barndomshjem var krebinetter dobbeltpanerede i æg og rasp, og de var høje. Nogle mener, det har noget med paneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre
rasp. Jeg har prøvet at lave en version der er lidt grovere og uden for meget panering og fedt. rasp. Drys et par spiseskefulde rasp i et tyndt lag over fisken og bag i ovnen i 10 min