Rasp. Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Retten er virkelig enkel at lave, men ser super flot ud, og hvem elsker ikke kylling, ost og bacon
Start med at blande rasp, majsmel og krydderiet sammen i en lille bradepande. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Bland sesamfrø med rasp, ost, paprika, salt og peber. Var ude at handle og der faldt jeg for nogle ferske kyllinge over- og underlår, så aftensmaden stod i kyllingens tegn
Tag kyllingestykkerne op fra marinaden og vend dem i cornflakes-raspen. Put cornflakes i en frysepose og mas dem til grov rasp – det kan gøres med hændene, eller man kan bruge en kagerulle – mas og rul uden på posen, så er der styr på krummerne
Bland mel, rasp, gærflager og sennepspulver. Paneret, stegt seitan. 8 stk seitan a la kylling. 3 spsk rasp. Related 8 stk seitan a la kylling. 3 spsk rasp
Panér kyllingstykkerne ved først at dyppe dem i flødesovsen og derefter i raspblandingen. Kom lidt af flødesovsen i en tallerken (resten holdes varmt), og rasp blandet med parmesan i en anden tallerken
Fx så panerer jeg ofte mine sydstatskyllinger på den her måde. Bland salt og rasp. Men det virker lige så godt til (kæmpe)rejer, grøntsager, Tynde skiver kyllingebryst (nuggets), wienerschnitzel osv
Kom først kyllinge bøfferne i ægget og dernæst i raspen. rasp. Udgangspunktet var en kyllingeburger lavet på hakket kyllingekød hjemmebagt grov burgerboller og tartar sauce