Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Olivenolie. Olivenolie. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca
Smør eller margarine og olie til stegning. Form farsen til frikadeller med en ske, og steg dem på panden i en blanding af lige meget olie og smør eller margarine
Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme med i køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp
I stedet for majsgryn eller -mel kan du bruge rasp. Olie til stegning. Form farsen til aflange frikadeller, tryk dem en smule flade, og steg dem i olien på en pande
Rasp. Solsikkeolie. Form mosen til kugler og vend først i mel, så æg og til sidst rasp. Kroketterne skal steges i en brandvarm pande, med et par gode cm olie
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Varm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca
Som jeg ser det er det rimelig tæt op af en frikadellefars hvor mel/rasp sørger for at den bliver lidt fast og koriander/persille står for den grønne farve
Rasp. Smør/olie til stegning. Smør/olie til stegning. Bland rasp og kerner, vend kyllingen heri og lad den hvile 10 minutter. På en varm pande steges kyllingen i smør og olie 5-10 minutter på hver side (husk at krydre efter med salt og peber) alt efter tykkelsen, sørg for kun at vende kyllingen 1 gang så paneringen ikke ødelægges. 4 spsk Rasp
Pisk ægget sammen og bland rasp og sesamfrø. olivenolie til stegning. Vend først selleriskiverne i hvedemel, derefter i æggemassen og til sidst i rasp/sesamfrø