Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. 1 dl mandler
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. 1 dl mandler
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Blend raspmed løg, hvidløg, skinke og ost og rør det i farsen. Gule og grønne kogte bønner, finthakket løg, hakkede, ristede mandler og lidt grana ost i flager skåret med kartoffelskrælleren
Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. 1 dl mandler
Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. 1 dl mandler
rasp. Når løgene er klare i udseendet tilsættes hvidløg, mandler og rosiner. Det smagte så super lækkert at jeg var klar til at lave det igen og invitere gæster med det samme
Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. 1 dl mandler
Bunden til tærten laves ved at blande mel, salt og smør så det ligner rasp. Christian og jeg kastede os ud i at lave en culottesteg med ovnbagte rodfrugter, blancheret broccoli og hjemmelavet bearnaise