Rasp løg opskrifter

bagte løg m. linsefyld

bagte løg m. linsefyld

Kom løgene i og tilsæt rasp, citronsaft og et par spsk udblødningsvand fra svampene. Pres fyldet sammen og lad det stå et kvarters tid, til raspen er blød
selleribøf med løg og kapers

selleribøf med løg og kapers

Pisk ægget sammen og bland rasp og sesamfrø. rødløg. Vend først selleriskiverne i hvedemel, derefter i æggemassen og til sidst i rasp/sesamfrø
kernebøffer m bløde løg

kernebøffer m bløde løg

Snit krydderurterne og tilsæt dem sammen med HUSK (eller æg + rasp), tamari og citronsaft. kernebøffer med bløde løg
Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min. 2 fed hvidløg. 2 løg. 2 fed hvidløg
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Pil løg og hvidløg, og hak løget fint. Bland løgene, chilien og presset hvidløg med den afdryppede tun
Forloren hare

Forloren hare

Løgene pilles og sammen med timian hakkes det fint i en foodprossor. 2 løg. 1 dl rasp. 2 løg. 1 dl rasp. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting
Indisk Marinerede Frikadeller

Indisk Marinerede Frikadeller

Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. rasp. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft
vegetariske boller i karry

vegetariske boller i karry

Rør ægget i sammen med med mel, fløde og rasp. Hak løgene og purér dem sammen med bønnerne, fx med en stavblender
Köfte

Köfte

I stedet for majsgryn eller -mel kan du bruge rasp. Den tyrkiske frikadelle indeholder hvidløg og grønt samt lidt andre krydderier end lige salt, hvor den danske sædvanligvis indeholder løg og oftest ingen andre krydderier end salt og peber
Rådyrhals

Rådyrhals

Farsen skal formes til klumper i frikadellestørrelse, vendes i rasp og steges sprøde på panden. Så skal der bare laves spinat med ingefær og løg, som beskrevet i går,
Græske frikadeller

Græske frikadeller

Riv løg og kartoffel groft, og rør det sammen med kød, vineddike, tomatpasta, æg, rasp og oregano og persille
Lammekrone

Lammekrone

Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Varm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca
Falafel

Falafel

Som jeg ser det er det rimelig tæt op af en frikadellefars hvor mel/rasp sørger for at den bliver lidt fast og koriander/persille står for den grønne farve
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

de pensles med Æg, vendes i Rasp, tilsat lidt Salt og Peber, og steges let i Smør. Spises med brunede Løg