Kom løgene i og tilsæt rasp, citronsaft og et par spsk udblødningsvand fra svampene. Pres fyldet sammen og lad det stå et kvarters tid, til raspen er blød
en halv bolle eller brød finthakket til rasp. Hak løget fint og steg det blødt i olivenolie. 1 løg. Der er sikkert nogle der synes, at bønnepostej ikke kan kaldes for rigtig mad
Vend inderfileterne i æg og derefter i rasp blandet med hvidløgspulver og chili. Bland løg og koriander i og smag til med eddike, sambal oelek og måske lidt mere sukker
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min. 2 fed hvidløg. 2 løg. 2 fed hvidløg
Løgene pilles og sammen med timian hakkes det fint i en foodprossor. 2 løg. 1 dl rasp. 2 løg. 1 dl rasp. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. rasp. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft
I stedet for majsgryn eller -mel kan du bruge rasp. Den tyrkiske frikadelle indeholder hvidløg og grønt samt lidt andre krydderier end lige salt, hvor den danske sædvanligvis indeholder løg og oftest ingen andre krydderier end salt og peber
Farsen skal formes til klumper i frikadellestørrelse, vendes i rasp og steges sprøde på panden. Så skal der bare laves spinat med ingefær og løg, som beskrevet i går,
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Varm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca
Som jeg ser det er det rimelig tæt op af en frikadellefars hvor mel/rasp sørger for at den bliver lidt fast og koriander/persille står for den grønne farve