Vend inderfileterne i æg og derefter i rasp blandet med hvidløgspulver og chili. Sprødstegte kyllingestrimler, frisk og hot agurkesalat og ris er lynmad med masser af god smag, der passer godt til den trykkende varme
Vendt i æg og dejligt krydret rasp. Sådan en ret, er de nemme kyllinge koteletter. Jeg havde en ekstra udfordring – jeg opdagede, at jeg ikke havde mere rasp hjemme
Rasp. Måske var det den smukke, sprøde kylling, måske var det fløden, måske var det solskinnet udenfor – men det endte med at føles som ren hverdagsluksus, simpelthen
Start med at blande rasp, majsmel og krydderiet sammen i en lille bradepande. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Tag kyllingestykkerne op fra marinaden og vend dem i cornflakes-raspen. Put cornflakes i en frysepose og mas dem til grov rasp – det kan gøres med hændene, eller man kan bruge en kagerulle – mas og rul uden på posen, så er der styr på krummerne
lidt mere rasp eller mælk for at få den ønskede konsistens. kyllingekød. 1 spsk rasp. 1 spsk rasp. Efter al den fede mad i december begynder jeg at længes efter januar, hvor fitnesscentrene trækker en masse til og reklamerne er fulde af kål, salat, skyr og lignende