Rabarbertærten kan laves i mange super lækre og fine versioner, men dette er den helt klassiske version uden noget vildt lir udover en klat creme fraiche
N. o. g. e. n. (. R. a. s. m. u. ). h. v. d. å. t. p. y. k. æ. r. ,. i. j. f. b. l. J. D. ø. w. -. S. c. M. I. O. 1. 2. B. 7. 5. 4. 0. /. C. 6. 3. L. P. 8. T. F. Æ
Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen
V. i. h. a. r. j. o. d. e. s. v. æ. k. å. g. m. t. ø. b. l. n. ). I. f. p. R. 1. 0. 2. '. u. -. O. M. (. S. B. y. 8. 4. 5. 9. ½. 3. 7. T. w. Y. c. P. K. C. E. x. Æ. ,. F. W. D. ) g
J. e. g. h. a. r. f. å. t. n. l. j. i. d. K. o. …. 1. u. s. D. y. k. v. æ. m. ø. ,. b. S. w. F. R. c. p. 0. (. 7. 5. ). 2. 3. 4. -. P. B. V. /. L. H. *. N. E. G
Denne lækre lækre rabarbertærte med karamel og hvid chokolade har været et stykke tid undervejs. Ikke mindst fordi, der lige skulle laves Dulce de Leche først